Fältanteckningar

Nedslag från den digitala tundran. Hur går snacket? Vad tisslas och tasslas det om just nu? Tips, tankar och idéer om allt ifrån AI till varumärkesbyggande och precis allt där emellan.

När Googles AI-orakel går bananas

Är det okej att lämna en hund i en varm bil? Jepp, enligt Googles nya AI-orakel är det inga som helst problem att lämna en pälsklädd fyrfotavän i en stekhet bilkupé en högsommardag.

Let’s google it like it’s 2022

Är kombinationen AI och SEO som invasivt ogräs på väg att kväva hela den fina Google-trädgården? Låt oss resa bakåt i tiden för att ta reda på hur det ligger till.

Vad är Google SGE?

Hur kommer vi söka och browsa oss fram på webben i framtiden? Enligt Google stavas svaret på den frågan Search Generative Experience.

Har din WordPress-sajt blivit hackad?

WordPress-sajter har länge varit populära mål för hackare och det beror inte på att plattformen är mer sårbar än andra utan det är den stora volymen som gör den till en så attraktiv måltavla.

Nu blir det svårare att nå fram

Nej, vi pratar inte om elbilar vintertid. Inte heller om Postnords utdelningsrutiner. Vi pratar så klart om digital informationsspridning.

Titta in till nya Horreds.se

Om du svänger av från E6:an mellan Varberg och Kungsbacka och kör några mil in i Marks kommun bredvid vackra sjöar och skogar så kommer du till bruksorten Horred. Här har anrika möbeltillverkaren Horreds tillverkat kontorsmöbler ända sedan 1936.

Big data – tiny mind

I år firar Luka Moodyssons film Fucking Åmål 25 år. Den var då en lika välförtjänt som oväntad succé. Vad säger den om vår tid?

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉