Tjänster

Tundran är ett gäng utvecklare, designers, projektledare och strateger inom sociala media. Vi älskar kombinationen av teknik och design för att hitta kreativa lösningar. Allt för din digitala närvaro.

Det där som alla ser och använder varje dag och har en åsikt om – knappar, färger, bilder, ikoner, foton, logotyper och typsnitt. Vi älskar designprocessen. Att omsorgsfullt få alla elementen att harmonisera med varandra tills en grafisk symfoni uppstår ger oss en kick. Men bra design har fler syften än det rent estetiska. Fulländad kan den få dina kunder att handla mer eller spendera längre tid på din hemsida.

Vi bygger alla typer av webblösningar, från traditionella hemsidor till kampanjsajter, webbappar och intranät. En webbsida kan i princip vara vad som helst, ett spel, en sökmotor, en bokningstjänst, en webbshop, en blogg, en rolig bild eller bara ett simpelt veckonummer. Hemsidan är navet för de flesta av våra kunder. Det är hit vi vill locka potentiella kunder och få dem att interagera.

Ett lyckat e-handelsprojekt innehåller många olika delar, så som strategi, CMS, logistik, integrationer och val av digitala kanaler. Att sätta upp en webbshop kan i princip vem som helst göra, men en optimal e-handel innefattar alltifrån en inspirerande köpupplevelse till effektiv lagerhantering och allt däremellan. E-commerce är ett delikat ekosystemet som aldrig är starkare än sin svagaste länk. Så varför inte börja med den?

Insta, TikTok, SEO eller social selling? Det har aldrig funnits större möjligheter att nå ut till potentiella kunder, men det har aldrig varit så viktigt att veta vilken strategi som är bäst för just dig. Vi hjälper dig navigera just ditt varumärkes unika digitala kundresa, där fokus alltid är på mest bang for the buck.

Vi producerar innehåll som uppskattas av såväl homo sapiens som av digitala spindlar. Med en tonalitet som ringar in just ditt företags själ skapar vi rubriker som får dina besökare att lyfta på ögonbrynen och bryter ut tänkvärda citat som får dem att häpna. Vi smyckar dina mest slagkraftiga nyckeltal med den snyggaste infografiken och skapar innehållsrika FAQ-sidor som ger tydliga svar på alla dina kunders frågor och hamnar högt upp på sökmotorernas sökresultatsidor.