Kontakta oss

Har du en idé eller utmaning? Vill du öka försäljningen? Få dina system att prata med varandra? Stärka ditt varumärke? Vi visar vägen. Välkommen till Tundran!

Medarbetare

Vi är ett sammansvetsat team av erfarna utvecklare, kreatörer och projektledare med en stark drivkraft att förse våra kunder med smarta digitala lösningar och rätt kanaler.

Lena

VD / kundansvarig

Med Lena tar du kontakt om du vill ha energi, hastighet och kvalitet i dina projekt. Tillsammans med Lena blir flyktiga idéer till konkreta projekt och lösa trådar sys ihop till nya digitala produkter. Lena har fortfarande inte kommit över det förlorade guldet i drill-SM 2001, men jobbar på det.

070-722 26 22

Markus

Idé och design

Markus bollar mer än gärna idéer för nytt eller befintligt webbprojekt. Om han svävar i väg i diskussioner kring jazzmusik, politik och stadsplanering är det bara att avbryta honom vänligt men bestämt. Markus saknar högre utbildning men är glad och vill bara väl.

073-319 55 82

Tony

COO

Tony mejlar du när den digitala motvinden blåser dig i ansiktet och de binära gudarna bara tycks vilja förnedra och söndra. Tony behärskar inte bara webbutveckling och servermiljöer utan kan även skruva isär, rengöra och reparera en laptop vid behov.

073-398 70 22

Åsa

Strateg / projektledare

Har dina digitala kanaler sinat eller svämmat över? Ta bara ett djupt andetag och kontakta sedan Åsa så flödar de snart lika vackert och klart som en fjällbäck om våren. Åsa är den enda på Tundran som pratar engelska så att en engelsman förstår.

072-543 81 44

Emma

Grafisk designer och webbutvecklare

Emma kontaktar du när ditt grafiska förhållande faller isär, när färgerna skär sig, typsnitten spretar som en vild taggbuske och loggan är… avokadogrön. Emma håller ställningarna i Köpenhamn och tipsar gärna om en eller annan pärla till restaurang för dig som har vägarna över sundet.

073-398 70 48‬

Anton

Webbutvecklare

Anton är din digitala ciceron när det kommer till att bolla tankar kring funktionalitet och databaser. Vill du integrera din webbplats eller e-handel med dina andra tjänster, eller utveckla ett nytt plugin som gör ditt liv enklare, då är Anton din man på posten.

073-398 70 54

Joakim

Webbutvecklare

Kasta ett supportärende eller ett nytt utvecklingsprojekt rakt upp i luften och Joakim kastar sig efter det som en glad hund efter en tennisboll. Varje ärende avslutas med en tumme upp, eller två, vilket är Joakims karakteristiska sätt att berätta att han är redo för nästa bol.. utmaning.

076-894 85 99

Elin

Webbutvecklare

Om du är ute och går i skogen och tystnaden plötsligt bryts av grenar som knäcks och marken som gungar är det inte alls säkert att det är ett hungrigt skogstroll som är ute efter dig. Det kan vara vår webbutvecklare Elin som swishar förbi på sin mountainbike. Av Elin får du hjälp med allt WordPress-relaterat.

073-398 70 43

Axel

Webbutvecklare

Axel förvaltar sitt småländska arv genom att omsätta arbetsdisciplin, envishet och finurlighet till underbar WordPress-kod. Med samma envishet som Raskens rensar sin åker från sten tar sig Axel an våra kunders olika projekt och supportärenden.

073-398 70 06

Klara

Digital designer

Klara är fotografen som sadlade om till designer. Hör av er till Klara så ser hon till att förena färger, former, typsnitt, bildmanér och andra element till en grafisk symfoni. Klara har precis upptäckt Karl Ove Knausgård, så hon har fortfarande det havererade kolonistugeprojektet ur Min Kamp vol. 6 att se fram emot.

070-448 25 59

Elena

Social media manager

Är det bara pensionärer som hänger på Facebook? Hur säljer jag mina produkter på Instagram? Och varför beter sig folk så märkligt på TikTok? Elena har full koll på trender och strömningar på sociala medier och hjälper dig nå fram i bruset i rätt kanaler med rätt budskap. Elena tycker att du kan strunta fullständigt i det där med NPC och rekommenderar att du gör något som du bottnar i istället.

070-147 44 31

Jobba/praktisera hos oss

Det finns ingen ledig tjänst eller praktikplats just nu, välkommen att skicka en spontanansökan och håll koll på våra sociala kanaler.