Om oss

Välkommen till Tundran, där en grupp passionerade upptäcktsresande har samlats för att skapa lösningar där teknik och design förenas. Vi strävar efter att erbjuda en komplett digital närvaro, från intuitiv design till genomtänkt utveckling och strategisk kommunikation. Vårt främsta mål är att integrera varje komponent så att de inte bara fungerar sömlöst tillsammans utan även förstärker varandra.

Vårt team av utvecklare, designers, projektledare och innehållsskapare, är dedikerade till att forma upplevelser och unika möjligheter. Vi anpassar lösningar och strategier för att lyfta ditt varumärke och engagerar din målgrupp.
 För att lyckas med det ser vi till att vara upplysta och uppdaterade på vad som händer i design och teknikvärlden.

När du väljer att samarbeta med oss på Tundran kan du förvänta dig en trygg och öppen dialog, där vi kombinerar vår expertis med din djupa branschkunskap. Vi är övertygade om att framgångsrika projekt uppstår genom nära samarbete, där idéer föds och utvecklas gemensamt. Välkommen till Tundran – för din digitala närvaro.

Vill du veta mer?

Vår arbetsprocess

För att varje projekt ska nå sitt mål följer vi en process. Vi ser på det som vår expeditions packlista, indelad i fyra faser. Beroende på projektets utgångsläge och komplexitet lägger vi olika mycket tid i de olika stegen och kan skala upp och ner utifrån behov.

1. Nuläge och målsättning

I början av vår gemensamma expedition lyssnar vi aktivt och dyker ner i din verksamma värld för att förstå precis vad du behöver. Vilka är kunderna eller användarna och hur ser konkurrensen ut? Genom att analysera detta kan vi sedan sammanställa insikter som gör att vi kan sätta en budget med tydliga mål.

2. Analys och forma strategin

Vi samlar våra mest kreativa exploratörer för att tänka ut och skapa lösningar och idéer. Vi tar fram en plan för vilka system som ska användas, vilka funktioner och implementeringar som behövs för att nå målet. 
Vi skissar på wireframes och utformning

3. Design & utveckling

Nu har vi strategin i ryggen och målet i sikte. Dags att implementera strategierna. Vi testar, justerar och ser till att varje konsekvens och designelement är felfritt.


4. Lansering & utvärdering

Nu lanserar vi, allt enligt strategin. Vårt engagemang stannar inte vid lanseringen; vi är engagerade i att kontinuerligt mäta och utvärdera våra insatser för att säkerställa att vi uppnår de uppsatta målen. Genom att analysera resultat och data identifierar vi möjligheter till förbättringar. Vid behov eller önskemål genomför vi därefter regelbundna uppdateringar och/eller support. Vårt mål är att säkra långsiktig framgång och tillväxt för din närvaro online.

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉