Titta in till nya Horreds.se

24.11.2023

Om du svänger av från E6:an mellan Varberg och Kungsbacka och kör några mil in i Marks kommun bredvid vackra sjöar och skogar så kommer du till bruksorten Horred. Här har anrika möbeltillverkaren Horreds tillverkat kontorsmöbler ända sedan 1936.

Horreds tillverkar och säljer kontors-, lounge och mötesmöbler med många inbyggda helt unika mervärden som företaget kallar ”rebellkvalitet”. Det innebär att designa och tillverka produkter som tål tidens slitage, designväxlingar och som kan förnyas om och om igen. Långsiktighet återspeglas också i företagets miljöengagemang och våra kvalitetscertifieringar.

Horreds lägger stor vikt vid ytor, känslan av trä och detaljer. Idag stoltserar fabriken med norra Europas främsta och mest miljövänliga linjer för MDF och med några få undantag så tillverkas Horreds samtliga möbelserier lokalt för att kunna nå.

Titta gärna in på nya Horreds.se och passa på och införskaffa lite nya snygga kontorsmöbler. Kan särskilt tipsa om det nya skrivbordet med matchande byrå som har en läcker 60-talskänsla.

Nya Horreds är byggd av Tundran tillsammans med Annika på varumärkesbyrån Gappio. Ännu ett grymt samarbete!

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉