Titta in till nya Horreds.se

24.11.2023

Om du svänger av från E6:an mellan Varberg och Kungsbacka och kör några mil in i Marks kommun bredvid vackra sjöar och skogar så kommer du till bruksorten Horred. Här har anrika möbeltillverkaren Horreds tillverkat kontorsmöbler ända sedan 1936.

Horreds tillverkar och säljer kontors-, lounge och mötesmöbler med många inbyggda helt unika mervärden som företaget kallar ”rebellkvalitet”. Det innebär att designa och tillverka produkter som tål tidens slitage, designväxlingar och som kan förnyas om och om igen. Långsiktighet återspeglas också i företagets miljöengagemang och våra kvalitetscertifieringar.

Horreds lägger stor vikt vid ytor, känslan av trä och detaljer. Idag stoltserar fabriken med norra Europas främsta och mest miljövänliga linjer för MDF och med några få undantag så tillverkas Horreds samtliga möbelserier lokalt för att kunna nå.

Titta gärna in på nya Horreds.se och passa på och införskaffa lite nya snygga kontorsmöbler. Kan särskilt tipsa om det nya skrivbordet med matchande byrå som har en läcker 60-talskänsla.

Nya Horreds är byggd av Tundran tillsammans med Annika på varumärkesbyrån Gappio. Ännu ett grymt samarbete!

Fler fältanteckningar från den digitala tundran

När Googles AI-orakel går bananas

Är det okej att lämna en hund i en varm bil? Jepp, enligt Googles nya AI-orakel är det inga som helst problem att lämna en pälsklädd fyrfotavän i en stekhet bilkupé en högsommardag.

Let’s google it like it’s 2022

Är kombinationen AI och SEO som invasivt ogräs på väg att kväva hela den fina Google-trädgården? Låt oss resa bakåt i tiden för att ta reda på hur det ligger till.

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉