WordPress- och webbutveckling är vårt DNA

Vilken webbapplikation vill du bygga? Kanske en internationell e-handel som enkelt hanterar olika betallösningar och valutor, nära integrerad med dina andra affärskritiska system? Ett nytt WordPress-plugin? En kampanjsida, optimerad för att maximera antalet nya leads? Eller behöver du en riktigt bra företagshemsida, en sådan som fångar din verksamhets själv, både i färg, form, bildspråk och tonalitet?

Vi erbjuder

Everything WordPress and beyond

E-handel med WooCommerce

Pluginutveckling

Integrationer

Webbappar

B2B

18bb6ed1-523d-44df-9270-4a4a14e9d320

Det där som alla ser och använder varje dag och har en åsikt om – knappar, färger, bilder, ikoner, foton, logotyper och typsnitt. Vi älskar designprocessen. Att omsorgsfullt få alla elementen att harmonisera med varandra tills en grafisk symfoni uppstår ger oss en kick.

Webbdesign

UX

Vi bygger alla typer av webbplatser, från traditionella hemsidor till kampanjsajter, e-handel, webbappar och intranät. Med smarta och genomtänkta integrationer och flöden kan vi optimera hela din digitala infrastruktur, så du får snurr på skiten, för att tala klarspråk.

E-handel

Integrationer

Innehåll

Vi producerar innehåll som uppskattas av såväl homo sapiens som av digitala spindlar. Med en tonalitet som ringar in just ditt företags själ skapar vi rubriker som får dina besökare att lyfta på ögonbrynen och bryter ut tänkvärda citat som får dem att häpna.

Textproduktion

Kampanjer

SEO

Digital PR

Foto

Allt det där som bara ska funka för att din digitala vardag ska lira och vara så friktionsfri som möjligt, vilket innebär alltifrån hög tillgänglighet och snabba svarstider till trevlig och pedagogisk support när du väl behöver den som mest.

WordPress hosting

Backuplösningar

CDN

Marknadsföring

Insta, TikTok, SEO eller social selling? Det har aldrig funnits en bredare palett av möjligheter att nå ut till potentiella kunder och med det följer behovet av en tydlig strategi. Vi hjälper dig att optimera din digitala marknadsbudget.

Sociala medier

Nyhetsbrev

SEO/SEM

Affiliate

Övrigt

Vi kan alla aspekter av att driva och förvalta en modern webbplats. Vi hjälper dig att reda ut snåriga EU-direktiv och tipsar om nya fantastiska AI-tjänster. På Tundran finns vi alltid vid din sida, redo för nya digitala utforskningar.

Tillgänglighetsanpassning

Cookie policy & GDPR

WordPress-utbildning

Hyr en WordPress-konsult

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉