Support- och serviceavtal för WordPress och WooCommerce

Att erbjuda ett enkelt och problemfritt liv för sajtägare som använder WordPress som CMS är en av Tundrans bastjänster. Vår första avtalskund började jobba med oss redan för 15 år sedan och idag samlar vi över 200 stycken, alltifrån e-handlare, kommuner och idrottsklubbar till IT-företag, skolor och startups – alla med sina unika utmaningar och behov. Det gör oss till en av de aktörerna i Sverige med längst erfarenhet och bredast kompetens inom utveckling, drift och förvaltning av WordPress-sajter. Det du!

Vi erbjuder

Snabb och säker WordPress hosting

Schemalagda uppgraderingar

Backuptjänster

Snabb och vänlig WordPress-support

CDN

Cache och optimeringstjänster

tundra_background
ref-philip

Vi har en ganska komplex WordPress-sajt med alltifrån webbshop för tillbehör till intranät. Dessutom är vi börsnoterade vilket ställer höga krav på tillgänglighet. Tundran erbjuder den kompetens och höga servicenivå som vi efterfrågar.

Tundran är både lyhörda och snabba. De förstod direkt vilken typ av sajt vi ville bygga och gav en mängd smarta tips på hur vi kunde bygga upp och jobba med vår hemsida.

Group of young people listening to female lecturer in FE college, woman with laptop smiling and looking at teacher

Det där som alla ser och använder varje dag och har en åsikt om – knappar, färger, bilder, ikoner, foton, logotyper och typsnitt. Vi älskar designprocessen. Att omsorgsfullt få alla elementen att harmonisera med varandra tills en grafisk symfoni uppstår ger oss en kick.

Webbdesign

UX

Vi bygger alla typer av webbplatser, från traditionella hemsidor till kampanjsajter, e-handel, webbappar och intranät. Med smarta och genomtänkta integrationer och flöden kan vi optimera hela din digitala infrastruktur, så du får snurr på skiten, för att tala klarspråk.

E-handel

Integrationer

Innehåll

Vi producerar innehåll som uppskattas av såväl homo sapiens som av digitala spindlar. Med en tonalitet som ringar in just ditt företags själ skapar vi rubriker som får dina besökare att lyfta på ögonbrynen och bryter ut tänkvärda citat som får dem att häpna.

Textproduktion

Kampanjer

SEO

Digital PR

Foto

Allt det där som bara ska funka för att din digitala vardag ska lira och vara så friktionsfri som möjligt, vilket innebär alltifrån hög tillgänglighet och snabba svarstider till trevlig och pedagogisk support när du väl behöver den som mest.

WordPress hosting

Backuplösningar

CDN

Marknadsföring

Insta, TikTok, SEO eller social selling? Det har aldrig funnits en bredare palett av möjligheter att nå ut till potentiella kunder och med det följer behovet av en tydlig strategi. Vi hjälper dig att optimera din digitala marknadsbudget.

Sociala medier

Nyhetsbrev

SEO/SEM

Affiliate

Övrigt

Vi kan alla aspekter av att driva och förvalta en modern webbplats. Vi hjälper dig att reda ut snåriga EU-direktiv och tipsar om nya fantastiska AI-tjänster. På Tundran finns vi alltid vid din sida, redo för nya digitala utforskningar.

Tillgänglighetsanpassning

Cookie policy & GDPR

WordPress-utbildning

Hyr en WordPress-konsult

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉