Design och UX

Bra design har faktiskt en stor påverkan på hela samhället. Den kan göra oss gladare, den kan förenkla våra liv och ibland får den oss att öppna plånboken. När alltifrån färgpaletter och typsnitt till bildspråk och grafiska element smälter samman till en helhet uppstår i bästa fall en visuell symfoni – en stark grafisk identitet.

Vi erbjuder

Grafisk identitet

UX

Illustrationer

Film

Animerade logotyper

Bildbank

Så här jobbar vi

Nuläge och önskat läge

Vi börjar med ett möte där vi dyker in i ert varumärke. Vi lyssnar på er historia och sätter in oss i ert nuläge, går igenom syfte, målgrupp och vilken målsättningen ni har med er grafiska identitet. Vi diskuterar färger, stilar och era preferenser för att forma den initiala visionen för din grafiska identitet.

FFP Färg Form och Personlighet

Vi presenterar skisser, färgpaletter och logotyper för att ge dig en första känsla. Din feedback är avgörande, och vi anpassar identiteten vidare baserat på dina synpunkter.

Den röda tråden

När vi sedan har tagit fram den perfekta grafiska identiteten levererar vi de slutliga filerna i önskade format. För att underlätta användningen tillhandahåller vi också tydliga riktlinjer för färgkoder, typsnitt och placering av logotyper. På så sätt kan du säkerställa en enhetlig och stark närvaro över alla plattformar.

ehandel

Det där som alla ser och använder varje dag och har en åsikt om – knappar, färger, bilder, ikoner, foton, logotyper och typsnitt. Vi älskar designprocessen. Att omsorgsfullt få alla elementen att harmonisera med varandra tills en grafisk symfoni uppstår ger oss en kick.

Webbdesign

UX

Vi bygger alla typer av webbplatser, från traditionella hemsidor till kampanjsajter, e-handel, webbappar och intranät. Med smarta och genomtänkta integrationer och flöden kan vi optimera hela din digitala infrastruktur, så du får snurr på skiten, för att tala klarspråk.

E-handel

Integrationer

Innehåll

Vi producerar innehåll som uppskattas av såväl homo sapiens som av digitala spindlar. Med en tonalitet som ringar in just ditt företags själ skapar vi rubriker som får dina besökare att lyfta på ögonbrynen och bryter ut tänkvärda citat som får dem att häpna.

Textproduktion

Kampanjer

SEO

Digital PR

Foto

Allt det där som bara ska funka för att din digitala vardag ska lira och vara så friktionsfri som möjligt, vilket innebär alltifrån hög tillgänglighet och snabba svarstider till trevlig och pedagogisk support när du väl behöver den som mest.

WordPress hosting

Backuplösningar

CDN

Marknadsföring

Insta, TikTok, SEO eller social selling? Det har aldrig funnits en bredare palett av möjligheter att nå ut till potentiella kunder och med det följer behovet av en tydlig strategi. Vi hjälper dig att optimera din digitala marknadsbudget.

Sociala medier

Nyhetsbrev

SEO/SEM

Affiliate

Övrigt

Vi kan alla aspekter av att driva och förvalta en modern webbplats. Vi hjälper dig att reda ut snåriga EU-direktiv och tipsar om nya fantastiska AI-tjänster. På Tundran finns vi alltid vid din sida, redo för nya digitala utforskningar.

Tillgänglighetsanpassning

Cookie policy & GDPR

WordPress-utbildning

Hyr en WordPress-konsult

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉