Svenska Alarm

Design
Webbutveckling
Integrationer
Innehåll
Kampanjer
SEO

Konvertering och leads, men genom förtroende och relationsskapande snarare än aggresivt sälj – det var säkerhetsföretaget Svenska Alarms tydliga direktiv inför projektet att bygga ny hemsida.

Bakgrund​

Svenska Alarm har genom en tydlig strategi och ett starkt entreprenörskap växt organiskt till ett av Sveriges största leverantörer av trygghetslösningar för hem och företag.

Uppdrag

I en bransch där försäljningen präglas av kvantitet har Svenska Alarm valt en annan väg där förtroende är A och O. Genom utbildning och schyssta ägarvillkor för sina kunder bygger Svenska Alarms affärsmodell på långsiktiga relationer med sina kunder vilket ska speglas tydligt redan vid första besöket på hemsidan.

Resultat

Vi byggde en hemsida där kunden snabbt och enkelt hittar all den information den behöver, både om priser, utrustning och funktionalitet för att kunna ta ett klokt beslut kring sin hemsäkerhet. Med den nya hemsidan har vi inte bara lyckats öka antalet nya leads utan även höja kvaliteten på dem. 

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉