Studium

Design
Webbutveckling
Integrationer
SEO
Tillgänglighetsanpassning

Studium är en del av Utbildningsförvaltningen inom Göteborgs Stad och erbjuder vuxenutbildning på uppdrag av Utbildnings- och Arbetsmarknadsförvaltningen i Göteborg. Studium har också en omfattande utbildningsverksamhet för stadsdelsförvaltningar, kommuner, företag och organisationer.

Bakgrund​

Studium har använt WordPress som CMS sedan tidigare och gillar open source-världen med möjlighet att snabbt kunna prova ny funktionalitet. Tidigare användes en egenbyggd pagebuilder men den här gången kikade vi både på Gutenberg-varianter, Breakdance och andra innan valet till slut föll på Elementor, helt enkelt för att det var enklast att jobba med, erbjöd bäst kompabilitet med andra plugin och kändes framtidssäkert på grund av sin stora volym användare.

Uppdrag

Målet var att skapa en ny snabb, modern och lättillgänglig webb med ökade möjligheter och större kontroll över hemsidans alla delar för Studiums webbredaktörer. Då Studiums målgrupp till stor del utgörs av nyanlända ställdes höga krav på tillgänglighet och en tydlig struktur som gör det lätta att hitta till rätt information.

Resultat

Resultatet kan ni nu besöka själva på studiumgbg.se. Mycket nöje!

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉