Open Pos

Design
Webbutveckling
Integrationer

Med en WordPress multi-sajt lösning som grund byggde vi en snabb, lättanvänd och flexibel preorder-lösning som är 100% integrerad med Open Pos kassasystem och som idag används av alltifrån små kvarterskrogar, till restaurangkedjor och arenor.

Bakgrund​

Open Pos var i behov av att snabbt kunna erbjuda sina restaurangkunder möjlighet att ta upp beställningar av mat via mobilen eller en terminal i restaurangen med bordsval, upphämtning eller hemkörning.

Uppdrag

För att kapa utvecklingstiden och för att skapa en skalbar lösning föreslog vi att använda en open source-lösning med WordPress multisajt som grund. Varje restaurang får tillgång till en egen sajt som de kan anpassa efter sin profil och enkelt via en knapptryckning integrera med sina restauranger och menyer.

Resultat

Open Pos Preorder-lösning används idag av alltifrån små kvarterskrogar, till restaurangkedjor och arenor.

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉