Dahls

Design
Webbutveckling
Integrationer
SEO
Kampanjer

I snart ett sekel har Dahls levererat bröd, bullar och tårtor till fikasugna göteborgare. Sedan några år tillbaka sker en stor del av försäljningen online. Bakom varje god tårta finns, förutom en duktig bagare, en snabb och enkel e-handel.

Bakgrund​

Dahls levererar lokalbakade bröd och bakverk till hundrasextio butiker i Göteborgsområdet, 363 dagar om året. De driver även 12 stycken egna bageributiker i Göteborg och Kungsbacka.

Uppdrag

Design och produktion av en ny hemsida med fokus på e-handel, främst beställning av tårtor. Löpande SEO-arbete och kampanjer på Google Ads.

Resultat

E-handeln har ökat med c:a 100% år sedan lanseringen och även bidragit till ökad försäljning i bageributikerna genom möjligheten till upphämtning av beställningar. Idag kan du handla alltifrån tårtor till företagsfika och catering via Dahls hemsida.

Månatliga fältanteckningar i inkorgen

Välkommen in i värmen

Den här rutan känner du igen va? Du vet vad den innebär. Det är din e-postadress vi vill åt. Men vi kommer vårda den ömt som en liten hundvalp och vi kommer inte klampa omkring efter dig på the internet med tröttsamma budskap.

Som belöning får du ovärderliga tips och kunskap till oskattbart värde, rakt ner i inkorgen. En gång i månaden, varken mer eller mindre. Deal?

Tigerton har blivit Tundran

Tillsammans med våra vänner på DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉